I love rain | Belle of Paradise


Pengikut

Ahad, 24 Jun 2012

I love rain

Assalamualaikum dears,

Alhamdulillah, akhirnya hujan turun membasahi bumi Gambang. Entah berapa kurun dah Gambang ni tak hujan lebat. Sekadar hujan gerimis, tanah tak sempat basah, hujan dah berhenti tu pernahlah 2 kali. Sekarang Cikza tengah berusaha siapkan Progress Report untuk semester ni. Due date esok! Hahahaha...

Seronok pulak dengar irama hujan menari di atas bumbung asrama ni. Tambah lagi duk tingkat atas. Lagilah kuat bunyinya. Oh, ada guruh sekali. Sempat jugaklah terlelap sekejap tadi setelah bosan menulis progress report ni. Haih la..

Entah bilalah nak siap progress report ni. Dah rindu nak buka FB. Oh, Cikza memang kuarantin diri sendiri dari buka FB kalau nak submit progress report, atau ada important works nak kena submit. Hehehe... baik kan? Dah seminggu tak tengok FB. Adakah FB dah berubah?

Oklah..Cikza mahu sambung buat report. Nanti lambat siap, lambat submit, tak boleh buka FB!!!




pics from Google


@>----- Thanks for reading this entry!! (*_^)
 

1 ulasan:

  1. Ada hadiah untuk kak zai. G ke blog orang. :)

    BalasPadam

Please leave ur comments wisely =)

Click-click

Copyright©All rights reserved to Zaidatul Akmal