Baucer buku 1 malaysia 2013 | Belle of Paradise


Pengikut

Selasa, 19 Februari 2013

Baucer buku 1 malaysia 2013

Assalamualaikum dears,

Hi u ols!!

Kitorang student UMP dah dapat dah baucer buku.. Yeay! (muke excited)

Tahun ni kitorang dapat awal berbanding tahun lepas. Tahun lepas, semua kedai dah habis barang baru kitorang dapat.. Ish3x

Tahun ni punyer baucer tamat sehingga 31 Mei 2013. Lambat lagi.. So, kena fikir betul2 nak beli apa walaupun dah habis RM100 dah tadi. Shopping buku online di BukuOnline2U. Banyak buku ada dijual di sini dan harganya murah berbanding di pasaran. Sekarang ada off 25%.. Yeay!

BukuOnline2U ni terima pembelian menggunakan BB1M ni. Nak tahu lebh lanjut, boleh tengok website dia. Pembelian melebihi RM250 akan ditanggung kos penghantaran oleh BukuOnline2U. So, apa lagi? Jom laa shopping!!




2 ulasan:

  1. aku nak jugak voucher tu!!camne nak dapat?aku pun bujang but not student, buleh kah?haha

    BalasPadam
  2. Always a pleasure to read your posts!Somethimes I sell runescape accounts to enjoy more fun.

    BalasPadam

Please leave ur comments wisely =)

Click-click

Copyright©All rights reserved to Zaidatul Akmal